Exact Performance Scan

Heeft u performance problemen met uw Exact Software of vergelijkbare ERP applicatie, zoals AFAS Profit, Microsoft Dynamics of UNIT4 oplossing?

Veel organisaties klagen dat hun oplossing niet naar tevredenheid werkt. Dat heeft vaak niets te maken met de software, maar veel meer met implementatie. Hierdoor blijven mogelijkheden onbenut en wordt geen optimaal rendement uit de investering behaald.

Die kennis is nou juist de kracht die Realign biedt.

Afstemming

Exact is een oplossing met een overvloed aan mogelijkheden. Deze mogelijkheden moeten afgestemd worden op uw wensen en eisen. Door optimalisatie wordt uw Exact-oplossing, in combinatie met de hardware en infrastructuur binnen uw organisatie, op uw gebruik afgestemd. Dit is voor ons altijd het uitgangspunt en doel.

Exact Performance scan

Om snel te kunnen beoordelen of uw organisatie optimaal gebruik maakt van de Exact software hebben wij een Exact Performance Scan ontwikkeld. De doelstelling van deze scan is tweeledig:

Uitvoeren van een performance scan bij de klant op locatie. Deze scan omvat het ICT platform dat gebruik wordt ten behoeve van het beschikbaar maken van de software.
Leveren van een kort en duidelijk rapport met de resultaten van de scan en eventuele verbeterpunten.
Exact performance scan

Doel

Ons doel is om voor u tegen een realistische prijs de Exact-software optimaal tot zijn recht te laten komen. Met een tevreden klant als eindresultaat. Grote kans dat uw doel het zelfde is. In dat geval moeten we snel eens kennismaken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Joan Bassa on ITZZ
Voor ons is internet een must

Tijdens onze verhuizing naar ons nieuwe pand bleek dat de internet provider toch geen aansluitpunt beschikbaar had in ons nieuwe kantoor. Gezien onze bedrijfsactiviteiten, het ontwikkelen van software voor de kinderopvang in Nederland en België, is internet een must. Wij werken op de nieuwe manier en doen alles vanuit de cloud. Een internet aansluiting laat lang op zich wachten en die tijd zonder internet konden we ons absoluut niet veroorloven.Wij zijn toen in contact gekomen met Niels Hamoen en Han Beukers van itzz. Zij begrepen direct ons probleem en uitdaging en hebben ons van allerlei goede adviezen voorzien. In overleg hebben we gekozen om met een draadloos 4G modem / router met en een databundel internet te faciliteren aan onze mensen.We zagen er best tegenop of het een werkbare situatie zou worden. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Natuurlijk moeten we een beetje uitkijken met de ophalen en streamen van data, geluid en film maar we kunnen vrijwel zorgeloos werken. Als overbrugging dus een prima oplossing.Mocht je in zo'n zelfde situatie zitten dan adviseer ik je van harte om Niels of Han te bellen.