Offerte beooordeling

U heeft een offerte van uw ICT huisleverancier ontvangen maar bent op zoek naar een second opinion?

U bent wel tevreden over uw systeembeheer partij en wilt zeker niet van hem af maar u ben toch benieuwd of zij nog wel marktconform zijn?

Merk onafhankelijk

Bij de beoordeling van offertes voor ICT producten is specifieke technische kennis nodig om de juiste vergelijking te kunnen maken tussen de diverse aanbieders. Ook moet u kunnen beoordelen of de producten wel aan de door u gestelde eisen voldoen. Niet iedere aanbieder heeft uw wensen op de juiste manier vertaald in zijn aanbieding. Tevens zijn niet alle aanbieders merk onafhankelijk waardoor u niet het gevraagde krijgt aangeboden.

Economische levensduur

Naast aandacht voor de prijs kan het tevens van belang zijn dat u advies wenst over de economische levensduur van de aangeboden oplossing en of deze aansluit bij uw lange termijn visie voor uw ICT omgeving.

Mocht u onze hulp willen inroepen bij de beoordeling van uw ICT offertes dan staan wij voor u klaar. Doordat wij merk onafhankelijk zijn, kunt u bij ons terecht voor een eerlijke
en gedegen beoordeling van uw ICT offerte(s).

Realign beoordeelt uw offerte(s) op technische inhoud, economische levensduur en prijsstelling.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Jeroen de Vries on ITZZ
2 belangrijke ingrediënten

itzz voegt 2 belangrijke ingrediënten toe aan hun hostingdiensten te weten: actief systeembeheer en specifieke Exact kennis en dat gaf voor ons de doorslag om voor itzz te kiezen”

by Eric Bastiaansen on ITZZ
Prettige samenwerking

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact zorgen voor een prettige samenwerking

by Robin Bodaan on ITZZ
solide en betrouwbaar

“Ik zie itzz als een solide en betrouwbare partner. Ze zijn betrokken en het is een enthousiast team. Ze hebben verstand van zaken. Ze zijn er als het nodig is"