Geschiedenis

2006
De jaren negentig tot en met de eerste jaren van de nieuwe eeuw kenmerkten zich voor de ICT branche door fusies en overnames. In de afgelopen jaren zijn er ook weer veel succesvolle nieuwe bedrijfjes bijgekomen waarvan sommigen snel groeiden en als een zeepbel uiteen spatten tijdens de diverse crisissen. Realign is opgericht in 2006 en heeft de crisis doorstaan. Wij hebben aansluiting kunnen houden bij de steeds veranderende markt door onze klanten te ontzorgen.

2008
Sinds 2008 zijn door diverse grote opdrachtgevers drie verschillende takken aan de Realign boom gegroeid:

  • IT Consultancy
  • Systeembeheer en cloud oplossingen
  • Webdevelopment en online marketing

2010
In 2010 is veel tijd en energie geïnvestereerd in IT consultancy voor de Bibliotheken-markt die op dat moment erg in beweging was en dat nog steeds is.

2012
In 2012 is het door gezonde groei tijd geworden dat de diverse onderdelen op eigen benen komen te staan. en zo is itzz geboren. itzz zal verder gaan met het meedenken en ontzorgen van haar klanten en focus houden op systeembeheer en cloud oplossingen.

2015
2015 wordt het jaar waar FOCUS een sleutel woord is. Door ons te concentreren op verticale markten zoals bijvoorbeeld totaal ICT Management en aanbesteding begeleiding voor overheden en semi overheden komt onze slogan “Gezond verstand en het lef om te gebruiken” nog beter tot uiting.

2016

Realign bestaat 10 jaar