Ap Keehnen

“Vanaf dag 1 een prettige samenwerking”

Al zo’n 3 jaar verzorgt itzz (voorheen Realign beheer) het volledige beheer van onze ICT infrastructuur tot volle tevredenheid. Toen itzz de ICT-dienstverlening overnam werkten we met een lokale server-werkstation oplossing. Vanaf de eerste dag hebben wij prettig kunnen samenwerken en hebben we in de automatisering een flinke slag gemaakt.”

itzz is een betrouwbare partij gebleken, waar we bij eventuele problemen altijd goed worden geholpen” 

Ap Keehnen Dataland

Onlangs maakte wij onze verhuisplannen bekend aan itzz. Zij adviseerde ons de netwerkinfrastructuur sterk te vereenvoudigen en naar de cloud te brengen.

Op 22 april zijn wij met het complete bedrijf verhuisd. itzz heeft er voor gezorgd dat onze verhuizing qua ICT probleemloos is verlopen. Allereerst hebben we gezamenlijk besloten om het advies om de werkplekken inclusief telefonie naar de cloud te brengen op te volgen. Dit vergde een nauwkeurige voorbereiding waarbij met name het gebruik van ACT! in de cloud door de engineers van itzz zorgvuldig is voorbereid. De verhuizing die daarop volgende is zonder noemenswaardige problemen uitgevoerd en binnen de gestelde tijdsplanning. In dit soort complexe ICT-projecten is itzz de aangewezen partner gebleken.

Over de helpdesk van itzz zijn wij ook zeer te spreken. Er staan altijd vriendelijke en kundige mensen paraat om onze medewerkers te helpen.