Bouwbegeleiding

Een nieuw pand; de realisatie van een strategie met een visie. Bij nieuwbouw staan ruimte en locatie vaak boven aan de lijst. Vervolgens komen vorm, inrichting en tot slot techniek, waaronder ICT.

Kansen

Deze ‘sluitpost’ moet de overige facetten van uw organisatie blijven ondersteunen en mag natuurlijk geen doel op zich worden. Tegelijkertijd mag u zich afvragen of ICT een noodzakelijk kwaad blijft of dat het u kansen mag gaan bieden bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Gaat u meteen alles vernieuwen, of kiest u ervoor om een goede basis neer te leggen om op voort te bouwen zodra er nieuw budget beschikbaar is?

Dromen

Realign kan u helpen met ‘dromen’, het maken van de juiste keuzes en formuleren van uw Programma van Eisen (PvE). En zodra u weet wat u nodig heeft, hoe gaat u er dan voor zorgen dat u dat ook daadwerkelijk gaat krijgen?

Toetsen

Het vereist kennis en ervaring om ICT ontwerpen te toetsen, in een bouwproces de vinger aan de pols te houden, aannemers van de juiste informatie te voorzien en op gezette tijden snel keuzes te maken.

[WPCR_INSERT]