ICT verhuizing

U gaat verhuizen; een belangrijke stap voor uw bedrijf! Een verhuizing kost geld; daar heeft u natuurlijk al op gerekend, maar hoeveel omzet bent u bereid te missen?

Kamperen

U vraagt zich af hoe lang u open kunt blijven, gaat u snel aan de slag of wordt het enige tijd kamperen? Het verplaatsen van ICT omgevingen, telefoonlijnen en Internetaansluitingen kan met een goede voorbereiding zeer spoedig verlopen, zodat u zich zo snel mogelijk weer bezig kunt houden met de kern van de zaak.

Contracten

Tevens is het een goed moment om nog eens goed naar uw contracten voor telefonie en Internet te kijken; sluiten ze nog wel aan bij uw behoeften en zijn de kosten nog wel in lijn met uw opbrengsten?

Realign biedt ICT projectmanagement voor planning, uitvoering en nazorg met betrekking tot verhuizing van ICT omgevingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Gibbo Hamoen on ITZZ
Zorgeloos tuinieren

25 jaar geleden mijn hoveniersbedrijf begonnen met een typmachine en een kopieerapparaat. Sindsdien de hele it revolutie met vallen en opstaan meegemaakt. Met itzz nu eindelijk alles onder een knop en geen zorgen meer. En als er wat is word ik snel en accuraat geholpen. Eindelijk zorgeloos tuinieren.

by Klaas Dorland on ITZZ

Door het werken in de cloud via itzz konden we onze medewerkers vanuit huis laten werken en in alle gemak het nieuwe kantoor in Amsterdam inrichten. itzz heeft dit alles in goede banen geleid en de werkstations probleemloos naar ons nieuwe pand overgebracht.

by Ap Keehnen on ITZZ
werkplekken naar de cloud

Voor de verhuizing besloten we om het advies van itzz om de werkplekken inclusief telefonie naar de cloud te brengen op te volgen. Dit vergde een nauwkeurige voorbereiding waarbij met name het gebruik van ACT! in de cloud door de engineers van itzz zorgvuldig is voorbereid. De verhuizing die daarop volgende is zonder noemenswaardige problemen uitgevoerd en binnen de gestelde tijdsplanning. In dit soort complexe ICT-projecten is itzz de aangewezen partner gebleken.