Het is 5 voor 12 voor uw Windows 2003 server

Microsoft eindigt op 14 juli 2015 de uitgebreide ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server. Na deze datum worden er geen beveiliging updates en patches meer beschikbaar gesteld door Microsoft. Dat betekent dat vanaf die datum uw server systemen met deze server licentie van meer dan 10 jaar geleden kwetsbaar is en niet langer meer voldoen aan compliantievereisten.

In onderstaande leggen HP en Microsoft uit wat dit voor u betekent:

 

Windows Server 2012 R2: is een grote stap vooruit

Windows Server 2012 R2 is ten opzichte van haar voorgangers technologisch een belangrijke stap vooruit. Betrouwbaarheid en prestaties zijn nog steeds belangrijke ingredienten echter in Windows Server 2012 R2 zijn vele functies sterk verbeterd en veel nieuwe functies toegevoegd. De functies van Windows Server 2012 R2 verhogen de productiviteit van uw werknemers en verminderen de tijd en kosten die nodig zijn voor IT-beheer.

Migreren

Het migreren van een server en de applicaties die daarop draaien kunnen veel tijd in beslag nemen. Wacht daarom niet langer en kies voor een kosteneffectieve en eenvoudig te installeren oplossing van itzz speciaal geoptimaliseerd voor uw bedrijf.

Deel uw ervaring: