ICT Implementatie

Wanneer een informatiesysteem wordt vernieuwd of een infrastructuur wordt uitgebreid, wordt bij de zorgvuldige overweging van de investering het succes ervan eigenlijk op voorhand al als een gegeven beschouwd.

Maar wat doet u er eigenlijk aan om dat zeker te stellen? Het is immers de leverancier die al snel het stuur in handen heeft met de kennis van de materie… …en kennis is macht.

Plan van aanpak

Maar een implementatie van A tot Z, op de manier zoals u dat wilt, kan dat tegenwoordig nog wel? Misschien wordt het wel de ‘erbij’-methode die het project in de toch al overvolle agenda van de IT manager als een Houdini-truc doet verdwijnen. Of toch de top-zware Prince II aanpak, waarvan u zeker weet dat als er iets misgaat, u dat in ieder geval tot in de puntjes gedocumenteerd heeft.

Volgens afspraak

Wij weten dat een installatie, hoe goed deze ook is uitgevoerd, nog geen implementatie is. Wanneer iets nieuws wordt toegevoegd aan uw infrastructuur, dan horen daar geen geheimen aan verbonden te zijn.

Of het nu gaat om functionaliteit, bediening, beheer of zelfs een afgesloten contract voor onderhoud, wij kunnen ervoor zorgen dat zaken worden geleverd volgens afspraak en dat u door maximale benutting van de mogelijkheden meer rendement uit uw investering haalt. Daar wordt niet alleen u, maar ook uw leverancier beter van.

[WPCR_INSERT]