ICT sourcing advies

Iedere manager beraadt zich af en toe op de best passende balans tussen zelf doen en uitbesteden. Wat zijn de eigen kerntaken? Wat kunt u efficiënter aan een derde partij uitbesteden?

Balans

Op het gebied van ICT staat Realign u met raad en daad bij voor het vinden van de juiste balans. U overweegt vernieuwing of vervanging van een ICT product of dienst.

Verantwoordelijkheden

Daar waar voorheen alle taken en verantwoordelijkheden van recruitment waren voorbehouden aan de HR afdeling is de feitelijke handeling van het werven van kandidaten tegenwoordig zelfs opgesplitst in speciale rollen en functies(enkele voorbeelden):

  • Het scherm en interview kandidaten tegen de functie-eisen,
  • Werken nauw samen met de personeelsmanager op de inhuur van de activiteiten,
  • Hulp bij het “aanbod letter” en interview proces

Een wervings-en selectieteam kan nu worden samengesteld uit experts gewijd aan alleen de inkoop van de IT kandidaten, terwijl rekruteerders zich meer kunnen richten op account management verantwoordelijkheden of leverage sourcing-deskundigen om een extra volume van potentiële kandidaten aan te vullen.

Het sourcingsadvies van Realign helpt u in het maken van de juiste vertaling van uw bedrijfsdoelstellingen naar een passende inzet van de benodigde ICT middelen, in een optimaal bedrijfsmodel.

[WPCR_INSERT]